Så spännande

25 april, 2018 2 av Diana Piluts

I dag har jag registrerat mitt företag! Jag är så spänd på fortsättningen, vad kommer att hända? kommer jag att få mycket jobb? Det snurrar i magen och hjärnan känns som att det sitter fast i ett skruvstäd. Men så otroligt spännande allt är !!! Tänk att jag kommer att få jobba med att hjälpa människor på det sättet som jag vill. Mitt företag heter D,Piluts stresshantering/ konsult. Tänk där skrev jag namnet för första gången. Mitt företag !! bara mitt !! om ni visste hur glad och stolt jag är över det här. Äntligen är jag här !!!!
Jag kommer att jobba med att i första hand förebygga stress. Den finns ju överallt, men genom små knep och olika metoder kan vi förebygga tillsammans. Jag vill hålla föreläsningar och den första kommer att vara tillsammans med PT Saara Karhunen på Medley. Vi kommer att ha en föreläsning den 8/5 på Medley i Tingsryd där vi pratar om att hitta det just du behöver för att må bra. Det kommer att innehålla, träning, hälsa och stress. Helt otroligt roligt kommer det här att bli.
Jag kommer även att ta emot massagekunder, både avslappningsmassage och klassik massageterapi. Enskilda samtal för de som behöver ( ej på ett terapeutiskt sätt) Utan vi titta på vilka verktyg du behöver för att må bra.
Föreläsningar och kurser inom stress och vad vi kan göra för att må bra. Visst låter detta intressant. För mig är det en dröm som går i uppfyllelse och jag kommer att rida på den här fantastiska känslan så länge det bara går. Våga göra det ni drömmer om. Det kommer att vara upp och ner och upp och ner men så är det. Det handlar om dina egna tankar. Varför skull jag? inte kan väll jag? nej det här går inte?  Varför skulle inte jag kunna? Jo jag kan! Det här skulle kunna gå! Vänd på tankarna och se vad som händer.
Jag har lite till att pyssla med, som att skapa en hemsida och ordna lokal men det är bara det kvar sen kör vi.
Önskar er en bra dag.
Kramar