Nu var det ett tag sedan.

16 mars, 2018 0 av Diana Piluts

Det har gått några veckor sen jag skrev sist och det har hänt så otroligt mycket. Min svärmor från USA har varit hos oss i en månad. Ibland är det jobbigt att vi bor så långt bort ifrån varandra men när vi träffas så umgås vi nästan hela tiden och det blir kvalitetstid av det. Hon kunde även åka till Jönköping och spendera några dagar med barnen.
Jag har kört igång med min stresshanterings kurs och vet ni, det är bland det roligaste jag har gjort. Att få lära ut och dela med mig till andra om mina kunskaper och erfarenheter är så roligt. Det är en härlig grupp människor som träffas som har mycket nära till skratt. Jag har även en klient som jag träffar varannan vecka. Det är intressant och spännande att se vad som har hänt mellan gångerna vi träffas och att se förändringar. Idag fick jag ett underbart armband av henne som hon gjort själv. -Du behöver också veta att du är bra, sa hon. Jag blev så otroligt rörd av denna hjärtliga gest att hon tänkt på mig och velat göra detta.
I onsdags kväll var jag med om en otäck sak. Vi satt och tittade på en hockey match på tv och vår son spelar i ena laget. Helt plötsligt ser jag att han får en smäll och blir liggandes på isen. Jag tänker att, han reser snart på sig. Men det gjorde han inte utan istället kallades sjukvårdspersonal in på isen och de satte nackkrage på honom och lade han på en spineboard. Jag blev helt kall inombords. 4-5 personer står runt honom och jag tittar noga för att se om han rör sig. Det gör han inte så mina automatiska tankar blev att- han har brutit nacken och är förlamad. Dessa sekunder eller minuter var fyllda av skräck och förtvivlan. Som tur var så hade jag kontakt med hans flickvän och hennes mamma och det gjorde att jag fick den informationen jag behövde just då. Det hela slutar med att de röntgade hans huvud och de hittade ingenting där( det måste ligga i generna för de hittade ingenting när de röntgade mitt huvud heller 😎) så det var en hjärnskakning och det kan jag lova er att det var en stor sten som föll.
Vad jag vill säga med detta är att det händer hela tiden saker i våra liv som vi inte har kontroll över . Men hur kan vi hantera det. Jag lovar att den utbildningen jag går har hjälpt mig så mycket att hantera situationer som denna. Alla behöver vi hitta våra sätt att hantera situationer på. Önskar er en härlig helg.
Kramar