I bland kommer livet emellan.

26 november, 2018 0 av Diana Piluts

Det var så längesedan jag skrev på bloggen och jag har saknat det. Men ibland händer det saker både positiva och negativa som gör att tiden kanske helt enkelt inte riktgt räcker till. Jag vill starkt rekommendera er att lyssna på den här låten : I bland kommer livet emellan och det är med Andrea Lundquist. Den är så fantastiskt sann. Hur många är det inte som går omkring och har dåligt samvete? Jag borde, jag skulle och jag måste. Vad är det för krav vi ställer på oss själva? Först och främst är det viktigt att vi mår bra annars fungerar det inte runt oss. Har ni hört någon säga det till er någon gång? Ofta viftar vi bort det bara och tänker ja ja jag mår väll bra och förstår kanske inte hur viktigt det är. Jag har med två andra tjejer skapat en grupp där vi jobbar med helhetshälsan. Det är så inspirerande och så fantastiskt roligt att göra detta. Att få ha dessa underbara träffarna och lära ut vad vi kan och se hur deltagarna trivs. Vi har haft två lyckade dagar och ska ha en ikväll med föreläsning och yoga.
OCH så har jag öppnat min mottagning där jag tar emot kunder för massage och stresshantering. Det har hänt mycket och jag rider på vågen som jag inte har en aning om var den kommer att ta mig men visst är det häftigt.
Våga du också !

Jag har lärt mig att se varje dag som ett mirakel och är tacksam för allt jag får uppleva. Just genom att känna tacksamhet gör att jag känner ett lugn och en lycka i mig. I dag är jag tacksam för att solen skiner, det är vackert med snön ute, hunden är glad och ligger jämte mig och vet ni? jag har en hel dag framför mig. Undra vad den kommer att innehålla?

Förstår ni vad jag menar ? gå inte omkring och ha dåligt samvete för saker du inte gjort eller som du tror du borde göra. Let it go !!! Var snäll mot dig själv och njut av att du är här.