God morgon

19 maj, 2018 0 av Diana Piluts

Och välkommen till en solig härlig lördag. Jag har legat vaken i sängen och lyssnat på all fågelsång utanför fönstret. Visst är det fantastiskt? Då kom jag och tänka på tacksamhet. Att vara tacksam för det vi har. Tänk att få börja dagen med att lyssna på den underbara sången från olika fåglar, det gör mig tacksam. Det finns så mycket i livet att vara tacksam för, att jag har det livet jag har, att jag har två underbara friska barn som har utvecklats till otroligt ödmjuka och kärleksfulla människor, för en man som stöttar i alla lägen och får mig att skratta, för att jag kan höra, se och har mat på bordet. När jag börjar tänka på allt jag är tacksam för så fylls mitt hjärta med lycka, kärlek och värme och det är en underbar känsla.
Alldeles snart är jag klar med min utbildning till stresspedagog. Jisses vad tog det året vägen? Så vad händer nu? Jag har öppnat mitt företag, Diana Piluts massage och stresshantering och har börjat sakta sakta med att jobba med det. Jag har fått förmånen att vara hos underbara salong känsla för ditt ego en dag i veckan där jag har massage och samtal i stresshantering. Hur ser jag framtiden? Jag vill föreläsa för företag, privatpersoner mm hur vi kan förebygga att må dåligt av stress.jag vill ha kurser i stresshantering och hjälpa till att förebygga eller hjälpa de som känner sig stressade. Jisses vad häftigt vilken resa! Jag är så enormt tacksam att fått möjligheten att göra detta samt att kunna hjälpa andra människor.
Titta runt dig och se vad du kan vara tacksam för. Det behöver inte vara så mycket. Det kan helt enkelt vara att du hör eller ser något, kanske du äter något som smakar gott eller att du träffar någon som ger dig energi.
Jag önskar er alla en fin lördag det ska jag ha.
Kram på er 🌺