Fredag kväll

2 mars, 2018 0 av Diana Piluts

Och här sitter jag under filtarna i min fåtölj och tinar upp. Jag var ute på en kvällsrunda med vår storpudel Stich och han är så otroligt rolig. Han går inte, utan nästan hoppar fram och tittar på allt, jag menar allt, löv och träd, där är en snöhög och ser du mamma där springer en katt. Denna nyfikenhet är så underbar så när jag är ute med honom får jag många skratt.
Jag tycker dessa kvällar ute är så fina. Det låter om skorna för varje steg jag tar och jag känner hur kinderna blir röda och kalla. Luften är klar och lätt och det är så tyst ute. Det är bara jag och Stich som går gata upp och gata ner och njuter.
Nästa vecka blir spännande. Det är första gången för min kurs som jag håller i via studieförbundet. Jag längtar att få dela med mig av det jag lär mig på den utbildningen jag går. Jag pratade med en tjej igår och hon sa till mig att :det syns ju inte utanpå om någon mår dåligt. Och det har hon helt rätt i för det är lättare med ett brutet ben eller något som syns för annars blir det lätt att den som inte mår så bra får höra: men du som ser så pigg ut ! Ja det kanske personen gör just då men när de kommer hem kanske de kraschar fullständigt, tömd på energi och orkar inget mer den dagen. Men är det en negativ kommentar? Du som ser så pigg ut. Jag vet inte, det kan ju vara så att personen bara vill väl och tycker faktiskt att du ser pigg ut. Eller är det bara en kommentar man slänger ur sig lätt? Det är en svår fråga tycker jag. Vad tycker du? Vad säger du till någon om den personen berättar för dig att den mår dåligt? Fundera en stund på det.
Som sagt så sitter jag här i min fåtölj under mina filtar och svärmor från USA i den andra soffan under sin filt och tittar på när Taif spelar mot Troja. Det är så spännande och vi hejjar och håller tummarna för vinst allt vad vi orkar.
Ha en fin helg
Kramar