Barn

10 augusti, 2018 1 av Diana Piluts

Visst är barn helt underbara? När ett litet barn finns i rummet så dras allas blickar till det, vi beundrar och skrattar och får en helt fantastisk känsla innombords. Ett barn visar tydligt kärlek, nyfikenhet, hunger och sorg. De är i sina sanna jag. De har inte fått regler och normer ännu utan är bara barn. När vi blir lite äldre så kommer det tankar som det kan väll inte jag eller vad ska andra säga ? tänk om vi utgick från oss själva istället och faktiskt sätter oss på den där gungan vi längtat efter eller ta några hoppsa steg för det gör en glad. Alla har någon gång hoppat hoppsasteg och har du inte det så fråga mig så ska jag visa dig. Men försök att göra dessa steg utan att skratta. Det går inte. Vi fogar oss efter andra och ibland är det så att vi behöver göra det tex i en familj eller på ett arbete för att gruppen ska fungera. Men sen då när du är själv vad gör du då? gör du verkligen det du vill eller det bör göra för att andra gör det? Tänk efter lite och släpp på livremmen.
I det här fotot så står min barndomsvän Nettan och jag och poserar som ja tror det eller ej min vi ÄR Sandy och Danny från Grease. Syns inte det ?:) Nettan är snyggingen till vänster som  Sandy och jag med min rosa miss piggy t-shirt är coola Danny. När vi är barn så går vi in i de roller vi vill utan att tänka på något annat. För vi var verkligen Grease. Vi mimade och dansade och levde oss in filmens och musikens värd. Det spelade ingen roll om det satt föräldrar och tittade ,vilket vi helst ville. Det fanns ingen pinsamhet eller tankar som, vad ska de säga om vi gör detta utan vi körde. Sen hör till saken att Abba fick också sin beskärda del av Nettan och Diana 🙂 Hur många av er har stått med en locktång eller en ihoprullad tidning och mimat till musik ?Ps jag har fått lov av Nettan att publicera detta kortet.

IMG_0110

Lev i dag och släpp lite på alla måsten. Se saker från ett barns perspektiv och bli lite mer lekfull. Sätt på lite härlig musik och känn hur glädjen kommer och det spritter i benen. Hur kan du göra idag för att skapa dagen till just din dag?
Kram på er